Professioneel

Thule Professional is onwikkeld uit de 'basis' drager waarbij je modulair opties kan toevoegen.
De voordelen zijn voor de hand liggend... Alle producten en onderdelen in het Thule Professional gamma werden ontwikkeld, ontworpen en gemaakt voor professioneel gebruik onder zware omstandigheden

Het robuuste aluminium design en de hoge kwaliteit verzekeren een lange levensduur. De flexibiliteit van het systeem zorgt ervoor dat u de perfecte transportoplossing voor uw noden kan creëren.

Dragers

De volledig nieuw ontwikkelde dragers zijn perfect voor alle doeleinden. Door zijn 3 gleuven (onderaan, achteraan en bovenaan) kan u snel en eenvoudig allerhande accessoires samen of apart monteren
Ze zijn ontworpen uit hoogwaardig aluminium om te weerstaan aan de strengste vereisten van het professioneel gebruik. Dankzij de aerodynamische afwerking vindt u een minimum aan last van deze dragers.

Thule ladder tilt

De Thule Ladder Tilt is een snelle en gemakkelijke oplossing om u uw ladders op het dak van uw voertuig te laden zonder uw rug te belasten. Door de drager van het dak te trekken en te kantelen tot een toegankelijke en ergonomische hoogte kan u eenvoudig de ladder erop leggen en bevestigen. Terug omhoogschuiven en vast klikken... het duurt allemaal een kwestie van seconden.

Thule ladder houder

De Thule ladder houder is een eenvoudige ladderhouder voor een snelle en eenvoudige lading en lossing. Gemakkelijk instelbaar door de ladder in de dragers te schuiven en aan te passen aan de breedte van de ladder.

Transportkoker

U hebt geregeld buizen of andere smalle lange voorwerpen die u moet meenemen. Dit is de oplossing om deze gemakkelijk en vooral veilig te kunnen meenemen.
Via de dubbele opening aan de voor- en achterkant kan u op een eenvoudige manier de buizen op uw voertuig bevestigen. Tevens is de koker voorzien van sloten
Kortom: met de Thule Conduit Box is het transporteren van buizen snellereenvoudigerefficiënter en veiliger!

Laadstop

De Thule Load Stop zorgt voor een stevig draagvlak en voorkomt verschuiving van de lading.
De Load Stop kan eenvoudig op de dakdragers worden bevestigd. Deze combinatie zorgt voor optimaal gebruiksgemak en helpt u snel op weg!

Laadroller

Met de Thule Roller is kan u makkelijk lange materialen, zoals ladders en planken, op de auto schuiven. Dit zorgt voor een minimaal risico op beschadingen van het voertuig.